SPRINGMENU
Naast onze vaste chefsmenu’s en à la carte serveren wij ook een SPRINGMENU 5 gangen €62,-. Van maandag t/m donderdag (lunch en diner), vegetarisch ook mogelijk. Kan geserveerd worden met wijn, maar ook met heerlijke mocktails. Graag ‘springmenu’ aangeven in de opmerkingen bij je reservering. Tot ziens in Putaine <3
Bij Putaine serveren we seizoensgerechten met verrassende smaken en hoogwaardige producten. Met dit menu kun je alle kanten op gaan, van lunch tot diner, kort en snel of de hele avond, een kleine trek of de hele kaart, delen of helemaal voor jou, waarom niet. Als je niet kunt kiezen, kunnen wij het voor je doen. We bieden namelijk ook menu’s aan met de favoriete gerechten van de chef. Of kom langs voor een snack en een lekkere cocktail aan de bar of op ons mooie terras.
à la carte gerechten variëren van 10,- tot 26,-
LUNCH
3 gangen met dessert €52,-
3 gangen hartig €57,-
4 gangen met dessert €67,-
4 gangen hartig €72,-
Geef ons gerust aan hoe lang je de tijd hebt, wij zorgen ervoor dat je op tijd voldaan vertrekt.
DINER
5 gangen € 89,-
6 gangen € 103,-
7 gangen € 120,-
Signature gerecht van de chef €16,-
Kaas 16,-
Vegetarisch is mogelijk. Vraag ons gerust naar overige allergenen.
Business lunch
Wil je lekker lunchen, maar heb je weinig tijd? Voor zaken of plezier? Putaine introduceert onze ‘business lunch‘: in en uit in 1,5/2 uur en genieten van een Putaine style lunch met een 3 of 4 gangen chefsmenu (vanaf €51,-/vegetarisch is mogelijk/geen vegan). Van dinsdag tot en met zaterdag.
Laat het ons weten door bij je reservering ‘businesslunch’ aan te vinken en ook of we rekening kunnen houden met allergieën of dieetwensen, dan zorgen wij voor een heerlijke middag.
Zakelijk lunchen?
-geen aanbetaling
-altijd plek (mits een gehele afhuring)
-op rekening betalen
-we houden rekening met de aangegeven duur/eindtijd
–korting op je factuur
-annuleren/verplaatsen is geen probleem
mail ons voor de voorwaarden op hello@restaurantputaine.nl
Groepen/Drinks & Bites aan de bar
Wij bieden diverse mogelijkheden voor groepen en borrels. Voor meer informatie bekijk de groepen pagina.
De keuken staat onder leiding van Michael Schook en lanceert ieder seizoen een nieuwe menukaart.
reserveren